Învață cu

Asigno

Aprofundează-ți cunoștințele de codare cu programele de training pentru dezvoltatori de la Asigno! Pătrundeți adânc în inima inovației în timp ce învățați subtilitățile software-ului nostru revoluționar. De la crearea de soluții perfecte până la depanarea și dezvoltarea cu finețe, sesiunile noastre personalizate vă permit să deveniți un adevărat maestru Asigno. Indiferent dacă ești un dezvoltator experimentat sau ești la început de drum, profită de ocazia de a-ți amplifica abilitățile și de a trasa un drum către succes. Ești gata să pornești în această călătorie plină de entuziasm? Înscrie-te acum și hai să redefinim ce este posibil cu Asigno!

Programe de

Training

Instalare și configurare Asigno

Descriere

Pe parcursul acestui program vei învăța totul despre arhitectura Asigno, vei dezvolta aptitudini de instalare componente de infrastructură, instalare componente software Asigno, configurare Web application Firewall și instalarea in mediul sandbox.

5 lecții
5 zile

Administrare Asigno

Descriere

Pe parcursul acestui program vei învăța totul despre aarhitectura Asigno și consola de administrare, despre backup si restaurare, despre monitorizarea infrastructurii și monitorizarea aplicatiei dar și cum să rezolvi probleme uzuale care pot apărea.

5 lecții
5 zile

Implementare Asigno

Descriere

Pe parcursul acestui program vei învăța totul despre aarhitectura Asigno, analiza de business și modelarea proceselor de business, vei dezvolta să modulezi formulare, rapoarte și tablouri de bord. Vei învăța totul despre mesageria de business si componentele de integrare și cum să rezolvi probleme uzuale care pot apărea.

5 lecții
5 zile

Integrare Asigno

Descriere

Pe parcursul acestui program vei învăța totul despre aarhitectura Asigno și arhitectura de integrare, despre componentele BPM, componentele SOA. Vei învăța totul despre mesageria de business si componentele de integrare și vei afla cum să rezolvi problemele uzuale care pot apărea.

5 lecții
5 zile

Lista

Certificărilor

Certificat de Instalare și Configurare Asigno

Acest certificat este obținut în urma parcurgerii programului de training de “Instalare și Configurare Asigno”.

Certificat de Administrare Asigno

Acest certificat este obținut în urma parcurgerii programului de training de “Administrare Asigno”.

Certificat de Implementare Asigno

Acest certificat este obținut în urma parcurgerii programului de training de “Implementare Asigno”.

Certificat de Integrare Asigno

Acest certificat este obținut în urma parcurgerii programului de training de “Integrare Asigno”.

Lucreaza cu

Noi

Căutăm specialiști în software pentru o nouă platformă de automatizare a serviciilor profesionale pentru companii de toate dimensiunile.

Lucreaza cu noi (Angajare)

Comunitatea

Asigno